Vi slår et slag for friluftslivet!

Friluftslivet er noe av det mest undervurderte som finnes og det å bevege seg ute i skog og mark er rett og slett balsam for både hjerte, sjel og sinn. Det høres kanskje pompøst og flåsete ut, men det er ingen tvil om at det er stor sannhet i disse påstandene. Hvordan kan vi påstå noe slikt, spør du deg kanskje? Da kontrer vi elegant og spør: hvordan kan du påstå noe annet!

Neida, vi skal ikke generalisere for mye, og heller prøve å oppmuntre våre lesere til å bruke nærmiljøet sitt aktivt for det det er verdt. I Norge ligger alt til rette for at vi skal kunne få strålende opplevelser i takt med naturen og det er mye spennende vi kan gjøre annet enn ekstremsport! Å gå i naturen er på en måte litt slow-living, og dette er utrolig givende og godt for kroppen og hodet. Vi bombarderes med så utrolig mange inntrykk hver eneste dag, og derfor er det kjempegodt å kunne koble av fra verden og komme seg tilbake til moder jord igjen. Og ja; vi innrømmer at det høres litt ‘teit’ ut, men hvis du ikke har vært ute i det siste anbefaler vi deg å ta en tur – det kan hende at du vil nyte skikkelig godt av det.

Har du for eksempel prøvd ferskvannsfiske? Dette kan du til og med gjøre med båt, og akkurat det kan du lese mer om i denne artikkelen som dreier seg om fisking og båtlån.

Ferskvannsfiske er den ultimate måten å roe ned på. Ta med deg en kjele og litt kokekaffe og rigg deg til med et bål. Sett over kjelen og sleng ut mark og dubbel. Så er det bare å vente å se og la naturens vidunder utspille seg – bare vent til du får se de første små krusningene i vannet rundt dubbelet, og de store vannringene når ruggen har bitt på!