Få ut budskapet ditt

admin      -

Få ut budskapet ditt

Våre sider har jo utvilsomt et grønt fokus og vi venter naturligvis på det grønne skiftet i politikken som lenge har vært varslet. Om det kommer eller ikke i nærmeste fremtid er det vel de færreste som vet, men i tiden fremover er det bare én ting å gjøre og det er rett og slett å spre grønne tanker. Dette trenger vi hjelp til og jo flere tanker som spres jo fortere vil det gå – det har i hvert fall vi en sterk formening om. Om du er engasjert i spørsmål som dette så ber vi deg om å støtte saken og rett og slett begynne å ytre dine meninger om temaet. Lag dine egne hjemmesider med én gang og ytre dine tanker nå!

Du trenger ikke ekstern eksperthjelp for å få til dette og det har faktisk aldri vært enklere å få opp sine egne sider i full fart. Du trenger heller ikke å benytte deg av de mange gratis bloggtjenestene som ligger parat for deg der ute. Nei, lag din helt egen side på ditt helt eget domene, slik at du er sjefen over absolutt alt som skjer der. I dag har man så mange gode publiseringløsninger at man slett ikke trenger å være noen ekspert på programmering eller slike ting. Faktisk trenger man ikke å være ekspert i det hele tatt på noe som helst for å lage en egen nettside – det eneste man trenger er en egen mening om det man vil skrive om.

Vi anbefaler at du tar en kikk på det som kalles for WordPress ved å klikke på denne linken, for her kan du lese litt mer om det å implementere denne løsningen på en nettside. Denne gjør at du kan velge design og publisere saker på en superenkel måte – og det er helt gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å betale for nettsiden din, og det er faktisk billigere enn du tror – kanskje bare et par hundrelapper i året maksimalt.