Brukt for mye på hagen?

admin      -

Brukt for mye på hagen?

Det er lett å bli revet med når man skal designe og bygge opp sitt eget uteområde og ettersom planter og trær, og alt annet som hører med til en pen hage, fort kan koste mye penger så er det ingen tvil om at det nok er mange som lar kredittkortet sitt gå varmt fra tid til annen. Så lenge man har penger til å dekke inn dette og uten at det blir snakk om for store summer, så kan dette være en brukbar løsning – men har du ikke det så kan det fort bli mye verre for økonomien din.

Å ha kostbart og høy kredittkortgjeld å betale på er ingen god løsning, selv om hagen din kanskje har blitt et syn for guder. Slik gjeld vil du ikke ha stående over lang tid og det skal derfor bestandig være et mål å kvitte seg med den så fort som overhodet mulig. Dette kan gjøres på flere forskjellige måter, og det er viktig at du velger den metoden som passer for deg. Har du ikke muligheten til å cashe ut det utestående beløpet i et par store innbetalinger er det rett og slett bedre at du refinansierer gjelden. I dette tilfellet er det snakk om å skaffe seg lavere renter, for med lavere renter betaler du mindre tilbake – og det er jo akkurat dét det er snakk om.

Har du høy kredittkortgjeld vil det absolutt være best om du erstattet denne gjelden med et lån som er billigere, og her kan det til og med være smart å gå for et vanlig forbrukslån. Disse lånene er ikke spesielt billige de heller, men de er i alle fall billigere enn kredittkortene og du får i tillegg en klar nedbetalingsplan som sørger for at du til slutt blir kvitt gjelden på en skikkelig måte. Det er en tendens til at man kun betaler inn minimumsbeløpene på kredittkortene og da føles det rett og slett som at man aldri blir ferdig med gjelden – og i tillegg er det veldig dyrt!